Η Patras Flyer προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες έντυπης και ηλεκτρονικής προβολής και διαφήμισης που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες κάθε επιχείρησης και κάθε κλάδου, εξασφαλίζοντας για τους πελάτες της σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Εξυπηρετούμε άμεσα και υπεύθυνα επιχειρήσεις στην Πάτρα καθώς και σε ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα.

Διανομή φυλλαδίων - Διανομή εντύπων

Αποτελεί την πλέον αποτελεσματική μέθοδο προβολής και διαφήμισης προϊόντων και επιχειρήσεων σε ευρεία κλίμακα. Σας παρέχει τη δυνατότητα απευθείας τοποθέτησης του διαφημιστικού υλικού στα σημεία που σας ενδιαφέρουν, εξασφαλίζοντας άμεσα αποτελέσματα για την επιχείρησή σας. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας θα μεταφέρει το μήνυμά σας απευθείας στο καταναλωτικό κοινό που στοχεύετε!

Direct to Door Marketing

(Διανομή σε γραμματοκιβώτια – Εισόδους πολυκατοικιών & διαμερισμάτων – Καταστήματα)
Η διανομή των φυλλαδίων της επιχείρησή σας πόρτα-πόρτα σας επιτρέπει τη σωστή στόχευση του καταναλωτικού κοινού που σας ενδιαφέρει από γεωγραφική άποψη. Αυτό, σε συνδυασμό με τη σημαντική ευελιξία που σας προσφέρουν τα έντυπα ως προς το μέγεθος και το σχήμα τους καθώς και ως προς το κόστος τους (που είναι ούτως ή άλλως χαμηλό), μπορούν να «περάσουν» το μήνυμα που επιθυμείτε στους κατάλληλους παραλήπτες.

Hand to Hand Marketing

(Χέρι με χέρι διανομή σε σταθερά σημεία)
Διαδώστε το μήνυμα της επιχείρησής σας γρήγορα και άμεσα στο καταναλωτικό κοινό που σας ενδιαφέρει.

Business to Business Marketing

Διαδώστε τα νέα της επιχείρησής σας απευθείας σε άλλες επιχειρήσεις και επεκτείνετε το πελατολόγιο σας.

Επικόλληση αφισών

Αναλαμβάνουμε την επικόλληση αφισών, δίνοντας ώθηση στην αναγνωρισιμότητα της επιχείρησης και των προϊόντων σας.

Promotion

(Υπηρεσίες προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών)

Το promotion συμβάλλει με άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο στην αύξηση των πωλήσεων, ενώ λειτουργεί ενισχυτικά ως προς την αναγνωρισιμότητα του brand και την επιλογή του από τους καταναλωτές

Τρόποι διαχείρισης της διαφημιστικής σας καμπάνιας

Αριθμός Εντύπων: Σας ενημερώνουμε για τον ακριβή αριθμό των εντύπων/πόρτες σε κάθε περιοχή, με βάση την απογραφή του 2011, ώστε να γνωρίζετε πόσο διαφημιστικό υλικό θα χρειαστείτε για την διανομή σας.
Φύλαξη Εντύπων: Αποθηκεύουμε τα έντυπά σας στις εγκαταστάσεις μας, μέχρι την έναρξη της διανομής σας.
Διανομή – Εγγύηση Σωστής Λειτουργίας: Εγγυόμαστε για τη σωστή και ολοκληρωμένη διανομή των φυλλαδίων σας στις περιοχές που έχετε επιλέξει. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, που απαρτίζεται από ενήλικες, νόμιμους κατοίκους Ελλάδας, θα μεταφέρει τα έντυπά σας με εγγύηση στους καταναλωτές .Οι ομάδες μας εποπτεύονται καθ’ όλη την διάρκεια της διανομής από supervisors.
Παράδοση Χάρτη Κάλυψης: Μετά το πέρας κάθε διανομής σας δίνουμε χάρτη με την κάλυψη κάθε περιοχής όπου μοιράσαμε το διαφημιστικό σας υλικό.

Σχεδιασμός εντύπου

Το δημιουργικό τμήμα της εταιρείας μας αναλαμβάνει τον σχεδιασμό των εντύπων σας με έξυπνες και πρωτότυπες ιδέες που θα «τραβήξουν»
​το βλέμμα του καταναλωτή και θα «περάσουν» με τον ιδανικό τρόπο το δικό σας μήνυμα.

Δημιουργία Μακέτας - Λογότυπου - Εταιρικής ταυτότητας

Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό του λογοτύπου και της εταιρικής ταυτότητας της επιχείρησής σας, αναδεικνύοντας μέσα από το σχέδιο, τα χρώματα και τη γραμματοσειρά το ύφος και τη φιλοσοφία της.

Printing Services – Ψηφιακές Εκτυπώσεις – Offset Printing

Αναλαμβάνουμε ψηφιακές εκτυπώσεις σε συνεργασία με ένα από τα μεγαλύτερα τυπογραφεία της Πάτρας, προσφέροντάς σας τις βέλτιστες δυνατές παροχές για τη δημιουργία και την εκτύπωση των εντύπων σας.