Ποιοι Είμαστε

Η επιχείρηση Patras Flyer – Αθανασόπουλος Σωτήριος, δραστηριοποιείται στο χώρο της διανομής φυλλαδίων και εντύπων, καθώς και της παροχής ολοκληρωμένων διαφημιστικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις στην Πάτρα αλλά και ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα. Η γνώση, η εμπειρία και η εξειδίκευσή μας αποτελούν εγγύηση για την επιτυχημένη -έντυπη και ηλεκτρονική- προβολή της επιχείρησής σας στο καταναλωτικό κοινό που σας ενδιαφέρει.

Η έντυπη διαφήμιση συνιστά σήμερα μια από τις πιο αποδοτικές και παράλληλα οικονομικές μεθόδους προβολής των προϊόντων και της επιχείρησής σας σε ευρεία κλίμακα. H Patras Flyer αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την προβολή σας στον τομέα αυτό, από τη δημιουργία της μακέτας, έως τον σχεδιασμό, την εκτύπωση και τη διανομή των εντύπων και των φυλλαδίων σας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Χάρη στην εξειδίκευσή μας στον τομέα της διανομής φυλλαδίων και εντύπων, οι πελάτες μας απολαμβάνουν άμεσα αποτελέσματα. Διαθέτουμε στελέχη εξειδικευμένα στο χώρο του direct promotion και του interactive marketing, πολυάριθμο έμπειρο προσωπικό και ιδιωτικό στόλο οχημάτων, γι’ αυτό και διανέμουμε τα φυλλάδιά σας σε όλη την Πάτρα και τη Δυτική Ελλάδα με μεθόδους που ανταποκρίνονται άριστα στις ανάγκες προώθησης της επιχείρησης σας. Όλες οι διανομές ελέγχονται καθημερινά ανά τακτά χρονικά διαστήματα και σε διάφορα σημεία, διασφαλίζοντας έτσι την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που απολαμβάνετε. Αναλυτικά, οι υπηρεσίες που προσφέρουμε στον τομέα αυτό περιλαμβάνουν τη διανομή διαφημιστικών φυλλαδίων και εντύπων, τη διανομή περιοδικών και εφημερίδων, καθώς και τη διανομή Free Press εντύπων.

Επιπλέον, η Patras Flyer δραστηριοποιείται και στο χώρο της ηλεκτρονικής προβολής, παρέχοντας υπηρεσίες κατασκευής ιστοσελίδων, βελτιστοποίησης ιστοσελίδων ως προς τις μηχανές αναζήτησης (SEO), καθώς και υπηρεσίες web marketing, σε συνεργασία με εξειδικευμένους επαγγελματίες, καλύπτοντας έτσι σφαιρικά τις ανάγκες προβολής της επιχείρησής σας.

Γι’ αυτό και μας εμπιστεύονται για την προβολή τους επιχειρήσεις, επαγγελματίες και μεγάλα brands της αγοράς, όχι μόνο από την Πάτρα αλλά και από ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα!


Οι πελάτες μας!